Varför Gullberg & Jansson2017-03-28T09:22:57+00:00

Varför Gullberg & Jansson?

#1 INOM POOLTAK I NORDEN

Gullberg & Jansson har ett av marknadens bredaste sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Vi erbjuder både ett standardsortiment med pooltak som levereras i en box som byggsats samt ett specialsortiment med måttbeställda pooltak som levereras i färdigmonterade sektioner för ännu enklare installation. Våra pooltaksmodeller som levereras i box kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för ännu enklare installation.

ROBUST KONSTRUKTION OCH EXKLUSIV DESIGN

Våra pooltak har lång livslängd tack vare robusta konstruktioner, förstärkta aluminiumprofiler och paneler med UV-skydd på båda sidor. Den förväntade livslängden på våra pooltak är med rätt skötsel cirka 25-30 år.  Samtliga modeller har mjuka och behagliga linjer och vi har varit noggranna med detaljerna. Vi har strävat efter att dölja nitar och rostfria skruvar i största möjliga utsträckning och vi har stabila lösningar för utsatta funktioner som lås och gångjärn.  Våra två exklusiva standardserier av pooltak, Nova Comfort (finns i både aluminium och antracitgrå profiler) och Stella Comfort, har utformats för att passa alla standardpooler, både med och utan poolsarg.  Nova Comfort och Stella Comfort erbjuder automatisk sektionslåsning, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt, samt extra platta komfortskenor som är behagliga att gå på.

LÅSBARA OCH BARNSÄKRA POOLTAK MED NYCKEL

Nova Comfort och Stella Comfort har utvecklats av Gullberg & Jansson i nära samarbete med en av de ledande europeiska pooltakstillverkarna.  Samtliga pooltak från Gullberg & Jansson är certifierade och godkända enligt fransk säkerhets- och kvalitetsstandard* och omfattas av 3 eller 5 års materialgaranti.  Alla pooltak från Gullberg & Jansson är barnsäkra och kan snabbt låsas upp med nyckel och är utformade för att uppfylla lagstadgat krav på barnsäkerhet.

* Standard NF P 90 309 omfattar t.ex. barnsäkerhet samt snöbärighet. Alla pooltak som är godkända enligt standarden klarar ett minimum av 45 kg/m2. Aluminiumprofilernas konstruktion och modellutformning är helt avgörande för pooltakets förmåga att klara snölast, medan kanalplastens eller klarplastens olika tjocklek (3, 4, 6, 8 eller 10 mm) inte har nämnvärd betydelse i jämförelse.

Förstärkta aluminiumprofiler och dubbelsidigt UV-skydd för lång livslängd.

Utbyggbart skensystem som är permanent vindsäkrat. Hjul med dammtäta kullager i specialstål för att minimera rullmotståndet.

Nova Comfort och Stella Comfort är utrustade med extra platta komfortskenor, med en höjd på endast 12 mm. Förlängningsskenor gör att du kan skjuta pooltaket förbi hela poolen och är ett rekommenderat tillval.

Låsbart och barnsäkert pooltak med nyckel och patenterad låsfunktion som uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet.

Inspirationsbilder